Wat ik graag zou willen afspreken

Dat je je inschrijft voor de yogalessen met een opzegtermijn van 1 maand. Dit in verband met ruimte voor andere mensen.

Dat je, indien je lichamelijke of geestelijke ongemakken/klachten ervaart, overlegt met je dokter/huisarts of fysiotherapeut dat deelname aan de lessen ter bevordering van jou en je gezondheid is.

Dat je het intake formulier invult.

Dat je, voor de les, aangeeft of er een blessure of ander lichamelijk ongemak is waar ik rekening mee moet houden tijdens de les. En je hiermee kan ondersteunen.

Dat je graag aangeeft indien je verhinderd bent om te komen.

Dat je op je eigen (waardevolle) spullen let of deze liever gewoon thuislaat. Je bent er zelf al….dat is het meest waardevolle.

Dat je het lesgeld overmaakt aan het begin van de maand. Gegevens hierover vind je op de andere pagina.

Dat je gegevens volledig bij mij blijven. Tenzij, als we dat samen besluiten, het belangrijk is dat je dokter/arts of fysiotherapeut geïnformeerd wordt.

Dat je op eigen verantwoordelijkheid lessen volgt, waarin het luisteren naar je lichaam voorop staat. Niemand kent je lichaam beter dan jijzelf, dus luister naar haar.

Dat ik elke les met aandacht, inzet, integriteit en plezier geef.

Dat ik tijdig aangeef wanneer de les, door omstandigheden, vervalt en indien er geen inhaalmogelijkheid is, het lesgeld terugstort.

Dat ik graag tijdens nationale feestdagen en vakanties vrij ben. En er dan geen lessen zijn, tenzij anders wordt aangegeven.

Dat wij gezamenlijk in een ontspannen, vrije en open sfeer op ontdekkingstocht gaan in de beweging van jouw lichaam en geest. Want het mooiste boek dat je kunt lezen………….. is je eigen boek.

– Maureen van Kooten –