Who am I

Locatie
Yoga & Movement Studio Think Good
Moerheimstraat 98
Dedemsvaart

Tijd
19:30 uur – 21:00 uur
regelmatig op nader te bepalen vrijdagavond.

Bijdrage
7,50 euro (per avond)

Voor Think Good leden zijn deze avonden kosteloos.

Als we naar de winkel gaan en we kopen een telefoon of apparatuur dan krijgen we een handleiding/’boek’ over ‘hoe het werkt’. Als we geboren worden hebben we deze handleiding niet en leren we van het leven met vallen en opstaan. En toch, zou het niet handig zijn enige kennis over jouw lichaam, brein en hart mee te kunnen nemen in jouw leven.

Zowel anatomische, fysiologisch en jij als spiritueel mens.

Als je begrijpt hoe jouw lichaam functioneert en wat het nodig heeft aan beweging, voeding, geestelijke voeding en ontspanning kun je zo ontzettend veel voor jezelf doen. Vaak accepteren we klachten, ziektes, chronische ziektes, verlies van soepelheid en balans in het lichaam.  Alsof het erbij hoort naarmate we bijvoorbeeld ouder worden. Of nog jong volwassen zijn.

Maar is dat zo……..?

 

Nee, dat hoeft niet zo te zijn. Als je zicht en inzicht krijgt in jouw lichaam kun je zo ontzettend veel voor jezelf doen. Het lichaam is wonderlijk, jij bent wonderlijk!

De laatste vrijdag van elke maand zijn er ‘Who Am I’ avonden in de studio van Think Good.

In deze avonden gaan we samen op reis in jouw lichaam.  Niet om je antwoorden te geven maar om je de weg te wijzen zodat je je eigen antwoorden kunt vinden. De verbinding met jezelf te herstellen. We leven in een fascinerende tijd. Het bewustzijn van mens en wereld groeit en tegelijkertijd wordt de maatschappij complexer en veeleisender.Tijd om je eigen handleiding/boek te lezen. En je eigen gezondheid, welzijn en vitaliteit te inspireren.

Want het mooiste boek dat je kunt lezen is je eigen boek.

 

Graag neem ik je mee in mijn kennis & ervaring opgedaan middels opleidingen en ervaringen in mijn leven.

De avonden hebben een opbouw, dus ik hoop dat je er vanaf het begin bij wilt en kunt zijn.

Maureen