Maijke Evers

Dit ben ik, Maijke Evers, woonachtig in Dedemsvaart en samen met mijn liefdevolle man moeder van onze drie mooie, lieve kinderen.

Mijn interesse voor het lichaam, haar beweging, voeding en ook de invloed van omgeving heeft de laatste jaren steeds meer vorm gekregen. Ik vind het lichaam erg interessant, voornamelijk de combinatie en de ontdekking hoeveel je voor jezelf kunt betekenen. Al jaren doe ik aan yoga en dat heeft steeds meer vorm gekregen in het dagelijkse leven. Mijn lichaam heeft sinds 3 jaar echt een verandering doorstaan door bewust bewegen en bewust eten. Ik merkte dat mijn lichaam meer spiermassa, souplesse en uithoudingsvermogen heeft opgebouwd en op nog veel meer punten in ontwikkeling is. Mijn lichaamshouding beter is geworden. De ademhaling hierbij is natuurlijk een ontzettend belangrijk aspect en dit heb ik door de yogalessen steeds meer en beter kunnen inzetten.

Zoals je hierboven dus leest ben ik echt ontzettend blij dat ik de stap heb genomen en in de afgelopen 6 jaar veel kennis heb verworven voor mijzelf en daardoor voor mijn gezin.
En alles wat ik geleerd heb en nog steeds meer leer krijgt nu zijn vorm…

Ik stel mij voor als versterking van het team en jullie Pilates Docent en verzorg Pilates Matlessen. Momenteel volg ik de Pilates Instructor Docenten opleiding met enorme veel enthousiasme. Een nieuwe weg en uitdaging en zo passend bij mijn eigen ontwikkeling in de afgelopen jaren. Ik ervaar Pilates in combinatie met Yoga als een verrijking voor mijn lichaam en mijzelf. Een ontdekkingstocht welke mijn nog meer gaat brengen. Ik vind het heerlijk
Ik voel me bevoorrecht om dit te mogen delen als jullie Pilates Docent. En dit gevoel te laten ervaren. Zodat ook jullie deze transformatie uit eigen lichaam kunnen halen. Omdat het bijzonder is om zelf te mogen ervaren. Ik zie je graag in mijn lessen waarin ik met veel enthousiasme mijn kennis ga overdragen.

Liefs Maijke

Pilates docente